Logga in

Verksamhet

Om Brf Lantmätaren…

Brf Lantmätaren är en bostadsrättsförening i Hudiksvalls östra stadsdel.

Org nr. 787500-0957

Adr: Lantmätaregatan 7C. 82450 Hudiksvall Tel. 0650 13359

Föreningen skapades 1955 och består av tre hus. Totalt har vi 105 lägenheter; 27 st 1:or, 54 st 2:or, 15 st 3:or, 3 st 4:or samt 6 st 5:or. Till varje lägenhet hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Samtliga hus är totalrenoverade i början av 90-talet. Bl.a. glasades balkongerna in, stammar byttes och det sattes in hissar.

Som boende i vår förening har du tillgång till tvättstuga, uteplatser, cykelförråd, bastu, övernattningsrum, träningsrum samt kabel-TV och bredband. Du har också nära till affär, lekplats, elljusspår och busshållplats. Till centrum är det 20 minuters promenad. Förskola, F - 6-skola och 7 - 9-skola finns alldeles i närheten. Du har även ett vackert havsbad inom gång- och cykelavstånd.


Tvättstugor - I varje hus finns tvättstuga, torkrum och mangelrum. Tvättutrymmena är fräscha och välutrustade, med två tvättmasiner, två torktumlare och ett torkskåp.

Uteplatser - På varje innergård finns en uteplats med trädgårdsmöbler.

Bastu och relax - I det mellersta huset finns en bastu med tillhörande relaxrum, omklädningsrum och duschar.

Träningsrum - Vi har ett träningsrum med en motionscykel och redskap för styrketräning.

Cykelförråd - För dig som cyklar finns cykelförråd i varje hus.

Övernattningsrum - Föreningen har ett övernattningsrum för uthyrning.

Kabel-TV och bredband - Föreningen erbjuder kabel-TV med ett standardutbud av kanaler. Bredband är draget till samtliga lägenheter.

Parkeringplatser och garage - Längs gatan finns 56 st parkeringsplatser med eluttag varav 1 är laddstation för El-hybridbilar

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.